Egy lelkes, elhivatott és sikerorientált csapat, amely az elmúlt 20 év során az eladásösztönzés különböző szakterületein szerzett tudást és tapasztalatot. Munkájuk során szinte közvetlen kapcsolatban vannak fogyasztóival, ezáltal hatékonyabbá és sikeresebbé teszik eladásaikat. “Megismerjük, megszólítjuk és megtartjuk őket.” E három cél köré csoportosították szolgáltatásainkat.

ASZTALI
ÉS LAPTOP NÉZET

Velük dolgozni olyan, mint megtalálni a legjobb munkaerőt.
A különböző vásárlói aktivitások kapcsán felmerülő ezernyi feladatot kombinálják a szükséges jogi és gazdasági szabályok betartásával. Biztos kézzel, önállóan elvégeznek bármilyen apró feladatot, vagy akár egy komplex, mindhárom szakterületünket felölelő projektet.

MOBIL
ÉS RESZPONZÍV NÉZET

Munkájuk leginkább a BTL területek bizonyos részeire koncentrálódik, ugyanakkor fontosnak tartják, hogy az tökéletesen illeszkedjen a márka mindenkori kommunikációjába. Legyen szó kisebb vállalatokról, vagy ismert márkákról stratégiai tervező és integrált kommunikációs szakembereik minden esetben részt vesznek a munkában, biztosítva azt, hogy a rájuk bízott aktivitások a rövidtávú eladásokon túl a hosszú távú célokat is segítsék.

Menü