A Concept Eyewear egy budapesti manufaktúra, ahol a minőséget és egyediséget előtérbe helyezve készítik a szemüvegeket. Műhelyükben történnek azok a munkafolyamatok, melyek során a különböző alapanyagokból heteken át tartó kézi megmunkálás útján megszületnek a keretek. A minőséget a folyamatos ellenőrzés biztosítja, minden darabot a lehető legtöbb odafigyeléssel hozzák létre. A formát és a funkciót oly módon egyesítik, hogy a végeredmény egy rendkívül időtálló kiegészítő legyen, melynek esztétikai értéke is kiemelkedő.

ASZTALI
ÉS LAPTOP NÉZET

Szeretnek kísérletezni, több anyagot párosítani egymással, így alakultak ki hybrid modelleik, melyek alapanyaga fa és acetát. Ezek találkozása olyan egyedi kombinációt eredményez, mely még érdekesebbé teszi szemüvegeiket. Manufaktúrájuk előnye, hogy egyedi megrendeléseket is kiszolgál legyen az egy extrém forma, vagy egy rendhagyó méret.

MOBIL
ÉS RESZPONZÍV NÉZET

Extrémebb formáik közül pedig a kísérletező kedvűek is megtalálhatják kedvencüket. A Concept Eyewear különlegessége a környezettudatos alapanyagok kiválasztása és feldolgozása mellett a csapatmunkában is rejlik. Az alkotás és kivitelezés, az elképzelések fizikai formába öntése a tervezés és a gyártás összhangja nélkül elképzelhetetlen lenne.

Menü